середа, 21 червня 2006 19:44

Депутати Херсонської міськради не надали російській мові статус регіональної

Сьогодні херсонські депутати на четвертій сесії не підтримали пропозицію представників Комуністичної партії України надати російській мові статус регіональної.

Рішення з цього питання ухвалювалося таємним голосуванням, в якому брали участь 45 депутатів з 72, зареєстрованих у залі. За надання російській мові статусу регіональної проголосувало 35 депутатів, проти – 9 депутатів і один утримався. Під час голосування представники блоку Юлії Тимошенко, Народного союзу "Наша Україна", народного блоку Литвина і блоку Сергія Кириченка "Громадський контроль" демонстративно вишли із залу.

Крім мовного питання, на сесії Херсонської міськради депутати розглянули питання про затвердження звіту про виконання міського бюджету за I квартал 2006 року; про внесення змін до міського бюджету на 2006 рік, затверджений рішенням міської ради від 27.01.06 N 1053 "Про міський бюджет на 2006 рік"; про надання пільг громадянам на 2006 рік; про структуру виконавських органів міської ради V скликання; про затвердження заступників міського голови з питань діяльності виконавських органів міської ради; про утворення виконавського комітету Херсонської міської ради V скликання, визначення його чисельності і затвердження персонального складу, передає "УНІАН".

На виборах до Херсонської міськради пройшло 76 депутатів від 8 партій і блоків: 22 депутати від Партії регіонів, 20 - від Блоку Юлії Тимошенко, 9 - від Блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція", 7 – від Блоку Сергія Кириченка "Громадський контроль", 5 - від "Народного Союзу Наша Україна", 5 - від партії "Віче", 4 - від Народного блоку Литвина і 4 - від Комуністичної партії України, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Депутати Херсонської міськради не надали російській мові статус регіональної ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути