понеділок, 31 січня 2022 19:12

Депутат групи "Довіра" із братом "вибивали" гроші з українки

Депутат групи "Довіра" із братом "вибивали" гроші з українки
Затримали голову фракції "Довіра" в Полтавській облраді та його брата за вимагання грошей - Венедіктова. Фото: pixabay.com

31 січня правоохоронці затримали голову фракції "Довіра" в Полтавській обласній раді та його брата під час отримання майже $40 тис., які вони вимагали від громадянки України.

Про це повідомила генпрокурорка Ірина Венедіктова у Facebook.

"Затримали голову фракції "Довіра" в Полтавській обласній раді та його брат, який є депутатом Миргородської районної ради. Один із братів володіє Великобагачанським комбікормовим заводом", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуги", Шарій і ведучий каналу Мураєва просувають telegram-канали спецслужб РФ - ЗМІ

За даними слідства, депутати погрозами застосувати силу вимагали у жінки передати їм $39 тис. як розрахунок за, "м'яко кажучи, сумнівні боргові зобов'язання".

Депутатів затримали після отримання цих коштів. Тривають слідчі дії та обшуки.

Головою фракції "Довіра" в регіоні є Олег Діденко. А у Миргородській райраді працює його брат, також з партії "Довіра", Ігор, ідеться на сайті Полтавської облради.

Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру народному депутату з фракції "Слуги народу" Сергію Кузьміних, якого викрили на 558 тис. грн хабаря.

За даними слідства, він взяв хабар за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями і лікарнею у Житомирській області.

Зараз ви читаєте новину «Депутат групи "Довіра" із братом "вибивали" гроші з українки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути