понеділок, 30 серпня 2010 16:27

Демократичним силам пророкують серйозну поразку на виборах

Демократичним силам пророкують серйозну поразку на виборах

Зміни до закону про місцеві вибори ускладнюють ситуацію для демократичних сил. Про це в інтерв"ю "Газеті по-українськи" сказав народний депутат із НУ-НС Тарас Стецьків.

"Відміняють норму про 365 днів, чим збільшують кількість партій, які будуть брати участь у виборах. Їх тепер у демократичному спектрі може бути в два рази більше, ніж зараз. Приблизно 20-25. Хтось подолає трьохвідсотковий бар"єр, хтось – ні. Але швидше за все демократичні сили чекає на цих виборах серйозна поразка", - зауважив він.

За словами депутата, зміни до закону внесли для того, щоб потопити всі до одної демократичні сили. "Вони користуються тим, що ми роз"єднані, що будемо іти на вибори окремими партіями і будемо не здатні до об"єднання. Буде хаос – в різних радах різна комбінація. Партія регіонів не отримає того результату, на який вона розраховує. Тому що населення потихеньку починає розуміти, що вона робить. Плюс, підвищення тарифів. Кричали, що не треба кредити МВФ, самі взяли, що обміняли флот на газ і він тепер буде дешевий, а став дорогий. Вилазять всі ці обмани. Але зараз ні один Глоба не зможе передбачити, хто в які ради пройде", - зазначив Стецьків.

Повну версію інтерв"ю читайте у п"ятничному номері "Газети по-українськи".
Зараз ви читаєте новину «Демократичним силам пророкують серйозну поразку на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути