понеділок, 01 липня 2013 17:57

"Дехто з політичних "діячів", думає що в людей пам'ять погана" - губернатор Черкащини

"Дехто з політичних "діячів", думає що в людей пам'ять погана" - губернатор Черкащини
Фото: tsn.ua

Голова  Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб каже, що не сварився із колишнім мером Черкас Сергієм Одаричем. Про це він розповів на сьогоднішній прес-конференції.

"Мало того, я з ним взагалі з квітня місяця жодного разу не мав розмови. В стосунках з цією людиною, я ніколи не переходив на особисті образи, - прокоментував Сергій Тулуб останнє інтерв'ю Сергія Одарича, де той жодного разу не згадав губернатора, натомість схвально відгукувався про діяльність президента. - А те що він робив, нехай буде на його совісті. Навіть не знаю, чи це добре чи ні, що Одарич не згадав мене жодного разу в останньому інтерв'ю".

Губернатор вважає, що завданням кожної активної людини є шукати себе в політичній системі. Тому це цілком нормально, що екс-мер давав оцінки діяльності президента.

"Добре, коли переоцінка власних цінностей йде за переконаннями. А от якщо це продиктовано бажанням зберегти посаду чи якийсь вплив — це зовсім інше, - зауважив губернатор. - Якщо згадувати колишнього мера, то виникає питання: а де він був щирий? Коли в 2006 році висувався від "Батьківщини" та від Юлії Тимошенко? Або коли минулого року в Америці розповідав, що влада в Україні не має жодного впливу? Чи може сьогодні, коли втратив посаду міського голови? Я дивися його листівку, щодо міркування про ситуацію яка складається. А де ж ти раніше був? І де щирість? Дехто з політичних, в лапках, діячів, думає що в людей пам'ять погана".

На останок Сергій Тулуб нагадав, що черкащани бачили достатньо політичних ігрищ, щоб самостійно давати оцінки діяльності політичних діячів.

Зараз ви читаєте новину «"Дехто з політичних "діячів", думає що в людей пам'ять погана" - губернатор Черкащини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути