четвер, 07 серпня 2008 10:35

Де і з ким Кучма відсвяткує своє 70-ліття

Де і з ким Кучма відсвяткує своє 70-ліття
У суботу екс-президент України Леонід Кучма відзначить своє 70-ліття. Святкувати буде в лікувально-оздоровчому комплексі "Айвазовське" в селищі Партеніт (у 12 км. від Алушти).

Цього року тут зберуться 150 гостей Леоніда Кучми.

Другий корпус санаторію (там їх всього три) і паркова зона вже закриті для відвідувачів. Корпус з 1 серпня і до 10-го, а парк з 4-го по 11-те.

Саме на території парка і розвернеться гуляння - тут накриють столи і встановлять сцену. Як повідомила директор кіноконцертного залу "Ювілейний" Алла Летковська, головним гостем вечірки стане Елтон Джон. Він зупиниться у президентських апартаментах в Ореанді (вартість за добу - близько 1700 доларів).

Підтягнуться також Микола Басков, Філіп Кіркоров, переможці шоу "Дві зірки" Тамара Гвердцителі і Дмитро Дюжев, з наших - Таїсія Повалій і Ігор Ліхута. Початок вечірки призначений на 20. 00.

Серед запрошених значилися і Алла Пугачова з Софією Ротару, проте вони не приїдуть.

Також говорять, що не збирається на ювілей до екс-президента і нинішній глава держави. Мовляв, зовсім недавно Кучма запрошував Ющенка і Кравчука до Артека, де проходив міжнародний дитячий фестиваль "Змінимо мир на кращий", на так звану зустріч трьох президентів. Але ні Андрійович, ні Макарович на зустріч не приїхали (не дивлячись на те, що дали попередню згоду).

Що стосується меню, то швидше за все їжа буде замовлена в лівадійськом ресторані "Тіфліс" - улюбленому місці Леоніда Даниловича, пише Обком.

Зараз ви читаєте новину «Де і з ким Кучма відсвяткує своє 70-ліття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути