Ексклюзиви
понеділок, 01 квітня 2019 12:23

Данилюк пояснив, хто винен у виході Зеленського до другого туру

Данилюк пояснив, хто винен у виході Зеленського до другого туру
Лідер громадянського руху "Спільна Справа" Олександр Данилюк назвав Гриценка та Смішка технічними кандидатами Зеленського

Персональну відповідальність за ситуацію в першому турі виборів президента України несуть Гриценко, Смішко, та інші кандидати, котрі не наважились публічно підтримати одного з політиків, дійсно здатних претендувати на перемогу. Саме тому, виникли умови для лідерства Зеленського, - вважає лідер громадянського руху "Спільна Справа", Олександр Данилюк.

"Єдине, що мене тішить, що я агітував не голосувати за себе, а обирати між Порошенком та Тимошенко вже в першому турі. Це було єдиним, що могло захистити Україну від гібридного російського реваншу у вигляді президента Зеленського. Окрема подяка Гриценкам, Смішкам та іншим кандидатам, які до кінця топили за себе. Ви виступили технічними кандидатами Зеленського. Все, що буде відбуватись з Україною тепер - на вашій совісті", - написав Данилюк на власній сторінці Facebook.

Дійсно, минулого тижня очільник "Спільної справи" закликав інших кандидатів в президенти, звернутись до своїх прихильників з проханням вже в першому турі обирати між Порошенко та Тимошенко. Схожі рекомендації Данилюк давав і виборцям, бо тільки таким чином, на думку експерта, можна було завадити виходу Володимира Зеленського в другий тур.

Нагадаємо, раніше Олександр Данилюк, котрий спеціалізується на національній безпеці та протидії російській гібридній агресії, називав Володимира Зеленського кандидатом компромісу олігархів з Російською федерацією.

Сам Данилюк також був зареєстрований кандидатом в президенти, але відверто зізнавався, що не розраховує виграти президентські перегони, а використовує кандидатські можливості щоб протистояти спробам російського реваншу. На його переконання, Росія планує використати вибори в Україні, щоб привести до влади проросійські сили.

Олександр Данилюк – один з лідерів Революції Гідності, екс-радник міністра оборони, адвокат. Очолює Центр оборонних реформ. Читав лекції в Національному університеті оборони США, Школі спеціальної війни імені Кеннеді та інших навчальних закладах, що займаються підготовкою фахівців з гібридної війни.

Зараз ви читаєте новину «Данилюк пояснив, хто винен у виході Зеленського до другого туру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути