субота, 30 листопада 2019 01:06

Чубаров звернувся до Зеленського перед "нормандським самітом"

Чубаров звернувся до Зеленського перед "нормандським самітом"
Чубаров закликав Зеленського підняти тему Криму на "нормандському саміті". Фото: Politeca

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров звернувся до президента Володимира Зеленського з проханням підняти питання Криму під час "нормандської зустрічі".

"Мене дуже турбує те, що останніми тижнями президент України Володимир Зеленський припинив публічно говорити про свій намір порушити тему деокупації Криму під час зустрічі "нормандської четвірки" в Парижі", - написав Чубаров у Facebook.

Глава Меджлісу закликав Зеленського наполягати на "повному відновленні територіальної цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів, включаючи Автономну Республіку Крим, місто Севастополь та прилеглі акваторії Чорного і Азовського морів". Чубаров переконаний, що Зеленський повинен чітко сказати: "Крим і Донбас повертаються разом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед зустріччю із Путіним Зеленського застерегли від "особливого статусу" та решти кремлівських планів

"Я знаю, що якщо під час саміту президентом України публічно і на весь світ не буде оголошена позиція України щодо тимчасово окупованого Криму, це може стати початком територіальної дезінтеграції України", - підкреслив Чубаров.

Президент України Володимир Зелеський скаже громадянам, із чим поїде на "нормандську зустріч" 9 грудня, де зокрема буде президент РФ Володимир Путін. Про це заявив народний депутат від "Слуги народу" Микита Потураєв, якого ЗМІ називають одним із наближених до президентської команди.

Зараз ви читаєте новину «Чубаров звернувся до Зеленського перед "нормандським самітом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути