вівторок, 05 лютого 2013 13:23

Чорнобильці погрожують штурмувати Верховну Раду

Чорнобильці погрожують штурмувати Верховну Раду
В разі невиконання вимог вони повернуться 26 квітня Фото: istetsen.livejournal.com

Чорнобильці обіцяють 26 квітня прийти під Верховну Раду і в разі невиконання їхніх вимог повторити минулорічний досвід штурму парламенту. Про це розповів член "Всеукраїнського об'єднання ветеранів Чорнобилю України" Донецької області Олександр Куриленко. Він прийшов сьогодні до Верховної Ради разом із іншими соратниками, аби вимагати у народних депутатів повернення пільг і пенсій, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Загалом сьогодні під парламентом протестувало пару сотень чорнобильців та афганців. Переважно це представники Донецької та Луганської області. Однак учасники акції запевнили, що сьогодні був лише попереджувальний захід.

"Це попереджувальна акція. Наступні заходи вже будуть прийняті зовсім інші. Мабуть будемо штурмувати це приміщення (Верховної Ради, - ред.). Терпіння вже луснуло, але думаю наступного разу зберемося 26 квітня", - розповів Куриленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чорнобильці" ще сподіваються врегулювати бюджетні виплати мирним шляхом - протестів поки не буде

За його словами, до мітингувальників сьогодні виходили деякі опозиційні народні депутати та обіцяли їх підтримувати. Наразі акція чорнобильців під парламентом завершилася. Її охороняло кілька сотень правоохоронців та "беркутівців".

Зараз ви читаєте новину «Чорнобильці погрожують штурмувати Верховну Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути