середа, 11 лютого 2009 13:55

Черновецький - Ющенку: "Розпоясаний Балога загрожує безпеці України!"

Черновецький - Ющенку: "Розпоясаний Балога загрожує безпеці України!"

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що ситуація, яка склалася між ним і президентом, це результат політики глави секретаріату президента Віктора Балоги.

Про це Черновецький сказав на брифінгу у середу, коментуючи звинувачення секретаріату президента на його адресу.

"Я сам дам відповідь на питання з приводу коментарів вчорашньої заяви секретаріату президента. Я завжди був і залишаюся найбільш послідовним прибічником президента України. Жодних розмовностей і конфліктів між мною і президентом немає. Не може бути й мови про те, щоб я ставив під сумнів будь-яке його розпорядження. Ситуація, що сталася - результат злочинного не інформування президента України головою його секретаріату (Віктором) Балогою та іншими дрібними інтриганами", - сказав він.

Мер зазначив, що президенту "намагаються нав"язати чужу і часто ворожу думку".

"Я з усією відповідальність звертаюсь до президента України, як до голови РНБО. Безвідповідальний, розпоясаний Балога став загрозою національній безпеці України. Його дії необхідно терміново розглянути на найближчому засіданні РНБО і дати їм найжорсткішу оцінку", - сказав Черновецький.

Балога і Шлапак тероризують країну

Коментуючи заяви секретаріату президента щодо можливості перевірки діяльності КМДА з боку Генпрокуратури, мер сказав:

"До перевірок звик, а прокуратура з сьогоднішнього дня, я сподіваюся, сама буде займатися паном Балогою. Де ці дрібні чиновники - Балога і (Олександр) Шлапак, які тероризують країну, а де київська громада? ", - заявив міський голова.

Черновецький відзначив, їхнє звернення до прокуратури - це "звичайний злочинний людський страх".

"Я б звільнив їх у найкоротший строк", - повідомив мер.

Як відомо, раніше Ющенко заявляв, що чекає від київської мерії більш продуманої тарифної політики у сфері ЖКГ. Якщо цього не буде, за словами Ющенка, "треба звернутися до Генпрокуратури, інших служб, щоб вони зробили відповідні перевірки та висновки щодо дотримання законності по даних питаннях". "Я не можу підтримати політику міста, коли йде безпардонне підвищення тарифів на послуги, на тепло, на водовідведення, квартплату", - заявив Ющенко.

Таке рішення президента було зумовлене тим, що у понеділок Ющенко вчетверте скасував рішення Черновецького про підняття комунальних тарифів для бюджетних організацій і юридичних осіб.


За матеріалами: Українська правда. Київ
Зараз ви читаєте новину «Черновецький - Ющенку: "Розпоясаний Балога загрожує безпеці України!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути