Ексклюзиви
вівторок, 10 лютого 2009 18:48

Черновецький любить Ющенка і ніколи його не зрадить

Черновецький любить Ющенка і ніколи його не зрадить
Київський міський голова Леонід Черновецький упевнений, що Президент України Віктор Ющенко залишатиметься на його стороні.

Про це він сказав сьогодні під час зустрічі з мером міста Северодонецьк Володимиром Грицишиним та першим заступником мера міста Черкаси Андрієм Дзюбою.

Зокрема, Черновецький відзначив, що не переживає з приводу того, що його хочуть усунути з посади голови КМДА.

"Вся Україна знає, що я постійно знаходжуся в стані виборів. І сьогодні всі слідчі комісії... Верховна Рада... завтра Кабінет міністрів мене знімає. Сьогодні Президент мене відстояв, тому що там адміністрація вже хоче на моє місце когось поставити. Довкруги зрада, знущання. Це не робота. Але мені це абсолютно не цікаво. Я перестав емоційно жити", - сказав Черновецький.

Черновецький не переживає, що його хочуть усунути з посади

За його словами, він продовжує працювати 24 години на добу і "насолоджуватися тим, що робить". Він підкреслив, що є людиною справи, і все, до чого торкається, "завжди перетворюється на золото".

Черновецький відзначив, що любить Президента і ніколи його не зрадить, і висловив упевненість, що Президент також залишатиметься на його стороні.

"Це наше з ним особисте", - сказав Черновецький і продовжив: "Я його не зраджу, а там - така справа. І він. Я йому вдячний. Відноситься до мене з великою повагою".

Нагадаємо, Президент вже кілька разів відміняв рішення голови КМДА про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для підприємств та комунальних установ, оскільки вони було прийняті з порушенням законодавства.

9 лютого Ющенко пообіцяв здійснити жорсткі заходи, якщо в Києві не буде продуманої тарифної політики у сфері житлово-комунального господарства.

Сьогодні, 10 лютого, представник Секретаріату Президента Роман Жуковський не виключив усунення Черновецького з посади голови Київської міської державної адміністрації, якщо він й надалі ухвалюватиме рішення порушуючи законодавство, у тому числі й щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

За матеріалами ForUm, УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Черновецький любить Ющенка і ніколи його не зрадить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути