пʼятниця, 13 березня 2009 14:02

Черновецький після психіатра відвідає податкову

Черновецький після психіатра відвідає податкову

Державна податкова інспекція в Печерському районі Києва просить київського міського голову Леоніда Черновецького вчасно задекларувати свої доходи.

"Я вчора написала лист Леоніду Михайловичу Черновецькому: Шановний, прийдіть і задекларуйте свої доходи, оскільки в мене є інформація про надходження великих сум", - сказала журналістам у п"ятницю начальник інспекції Вікторія Мальцева.

Мальцева підкреслила, що це був лист-повідомлення з метою, щоб Черновецький не забув задекларувати доходи від продажу корпоративних прав.

Вона додала, що як громадянин України Черновецький зобов"язаний це зробити до 1 квітня.

Так само Мальцева додала, що до цього мер і члени його родини щорічно декларували свої доходи у встановлений законом термін.

Як повідомлялося, столичний градоначальник раніше був одним із власників ВАТ "АКБ "Правекс-Банк".

Ця установа була заснована в 1992 році. За даними банку, до 1 січня 2008 року його найбільшими акціонерами були ТОВ СП "Правекс-Брок" (10,68%), Леонід Черновецький (7%), Христина Черновецька (7%), Степан Черновецький (61,43%).

Згідно з даними Нацбанку України, за розміром загальних активів (6,075 млрд. грн..) на 1 січня 2008 року Правекс-Банк займав 25-е місце серед 175 українських банків.

Нагадаємо, що сьогодні на засіданні Тимчасової комісії Верховної Ради з питань розслідування діяльності міської влади одноголосно було прийняте рішення про проведення психіатричної експертизи в голови Київської адміністрації Леоніда Черновецького.

у жовтні 2007 року Юрій Луценко запропонував меру Києва Леоніду Черновецькому здати кров для тестування на наявність в ній наркотичних речовин.

Черновецький натомість запропонував Луценку пробігти з ним 5 кілометрів на Олімпійському стадіоні.

При цьому столичний градоначальник зазначив, що дуже уважно стежить за станом свого здоров"я, а ось в достовірності результатів аналізів Луценка (які показали відсутність слідів наркотиків і зловживання алкоголем в його крові і сечі) він сумнівається.

У той же час, Черновецький заявив, що готовий разом з Луценком виступити на будь-якому телеканалі "з перевіркою його і мене на предмет вживання наркотиків і спиртного".

За словами Луценка, Черновецький, який спочатку відгукнувся на його заклик пройти аналіз на вживання наркотиків і зловживання алкоголем, потім відповів відмовою.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна, Українська правда, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький після психіатра відвідає податкову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути