Ексклюзиви
пʼятниця, 06 березня 2009 11:23

Черновецький показав свій "недорогий" маєток у Кончі-Заспі (ФОТО)
11

Черновецький показав свою тещу Люсю, яку називає Ляля
Спальня тещі з недорогими радянськими меблями румунського виробництва
Кабінет мера, де приймаються дуже важливі для киян рішення
Після прес-конференції у четвер трохи хворий мер Києва Леонід Черновецький показав свій 4-поверховий будинок у Конча-Заспі. За словами мера, його дім розташований на маленькій ділянці, а сам градоначальник живе, як і більшість киян. "Я перший тут почав будувати будинок. Він за нинішніми оцінками нічого уже не коштує. Маленька ділянка - 45 соток, як і у багатьох киян. Я живу так, як багато хто з киян, хоча міг би дозволити собі набагато більше", - сказав "абсолютно реальний космонавт". Як розповів Черновецький, він досі не знайомий зі своїми сусідами. Вони, за його припущеннями, не люблять реформ в Києві. "До цього часу їх не знаю. Вони мене уникають. Ненавидять мене і кота Яшу", - сказав мер, додавши, що "тут живуть в основному багаті люди, живуть в основному мільярдери". Окрім того, Леонід Михайлович провів журналістам екскурсію по своєму міні-палацу. Зокрема, завів і у свою кімнату. "Іноді я пишу... У моїй кімнаті ви бачите фото природи. Я дуже люблю природу", - сказав він. Повів Черновецький і у свій кабінет. "Тут я працюю, тут приймаються дуже багато важливих для киян рішень... Я працюю днями й ночами", - заявляв він. При цьому Леонід Михайлович зауважив, що магнітофон - це його основний інструмент для роботи: "Як тільки мені приходить в голову якась важлива соціальна ідея, я записую її на магнітофон, і касета ця через 5 хвилин надходить в мерію, і її роздруковують". Показав "Льоня-Космонавт" і кімнату своєї тещі, матері дружини Аліни Айвазової.
"А це кімната моєї любої тещі Люсі. Ляля, ми її називаємо. Це дуже старі ще радянські меблі, але у гарному стані. Румунського виробництва. Їх дуже любили вірмени, грузини. От я їй (тещі) такі меблі і подарував. Вони практично нічого уже не коштують, але як пам"ять, це хороша штука", - додав він.
До речі, до подвір"я мера можна пройти лише через КПП. Перед воротами будинку розміщені відеокамери. А довкола маєтку стоять дерева, розташована чимала альтанка і дитячий майданчик. На подвір"ї ж спочивають чорний "Mercedes", "Rolls Royce" і квадроцикл.

За матеріалами ТаблоID, Сегодня, "Газета по-киевски" та "Хрещатик"

Зараз ви читаєте новину «Черновецький показав свій "недорогий" маєток у Кончі-Заспі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути