неділя, 18 листопада 2012 16:12

Черкаська опозиція закликала нардепів-опозиціонерів відмовитися від мандатів і провести нові вибори

Черкаська опозиція закликала нардепів-опозиціонерів відмовитися від мандатів і провести нові вибори
Революційний комітет закликає долучитися до їхніх дій нардепів і чесних членів ЦВК. Фото: procherk.info

Революційний комітет захисту волевиявлення виборців, створений нещодавно у Черкасах, звернувся до заступника голови Верховної Ради Миколи Томенка з проханням не брати мандат депутата та не легалізувати нинішній парламент.

"Микола Томенко побував у багатьох проблемних округах, – каже один із засновників Революційного комітету Микола Булатецький. – Він бачив, як влада фальшувала вибори у 194 Черкаському окрузі та 197 Канівському. Але він достеменно знає, що на 195 окрузі, де від опозиції балотувався і нібито програв його друг Володимир Гресь, депутат-"регіонал" Володимир Зубик банально скупив більшість голосів. Таких округів по Україні десятки, якщо не сотні. І тим не менше наші опозиціонери вважають за можливе працювати в такій Верховній Раді. Вони забули, що їхні мандати виборені стражданнями і потом мільйонів чесних українців, сльозами зневіри Юлії Тимошенко та гнівом і смутком Юрія Луценка. Єдиним прийнятним виходом із ситуації, що склалася є проведення нових чесних парламентських виборів. Нова Верховна Рада має позбутися політичних лихварів на зразок Губського та Засухи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція створила революційний комітет у Черкасах

Революційний комітет закликає долучитися до їхніх дій чесних членів ЦВК: Жанну Усенко-Чорну, Андрія Магеру, Юлію Швець, Ігора Жиденка та Валерія Шелудька, а також народних депутатів – Анатолія Гриценка, Андрія Шевченка, Андрія Парубія, Остапа Семирака, Лесю Оробець, Миколу Томенка, Володимира Ар'єва, Олега Тищенка.

Нагадаємо, 17 листопада в Черкасах на базі ради Об'єднаної опозиції створили Революційний комітет захисту волевиявлення виборців. Члени комітету закликали провести позачергові загальні вибори в усій країні. Президенту Януковичу радять звільнити із займаних посад Черкаського губернатора Сергія Тулуба та керівника обласної міліції Валерія Дернового як натхненників та організаторів виборчих злочинів.

Зараз ви читаєте новину «Черкаська опозиція закликала нардепів-опозиціонерів відмовитися від мандатів і провести нові вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути