понеділок, 26 листопада 2012 17:53

Центрвиборчком зареєстрував конституційну більшість нардепів

Центрвиборчком зареєстрував конституційну більшість нардепів
Фото: vybory.zakupon.cn.ua

Центральна виборча комісія зареєструвала ще 45 народних депутатів довівши їх загальну кількість до 307.Зокрема, ЦВК зареєструвала 16 народних депутатів обраних за списками. Серед них 2 депутат від Партії регіонів, 10 від "Батьківщини" та 4 від ВО "Свобода". Згідно до постанови, від Партії регіонів зокрема зареєстровано Станіслав Скобашевський, що балотувався за список регіоналів під №14, від партії "Батьківщина" серед іншого зареєстровані Анатолій Гриценко, Тетяна Донець, В'ячеслав Кириленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Губернатор Черкаської області хоче, щоб ЦВК встановила переможців на двох проблемних округах

Цією ж постановою ЦВК  зареєстрував 4 депутатів від партії "Свобода". Серед них новообраний нардеп Анатолій Вітів, що балотувався за списком ВО "Свобода" під №6, та Олександр Мирний (№18).

Іншою постановою комісія зареєструвала 29 депутатів обраних за мажоритарними округами. Зокрема, ЦВК зареєструвала кандидата від Партії регіонів Юхим Звягільський, який переміг в окрузі №45 (Донецька область), новообраний депутат від партії "УДАР" В'ячеслав Кутовий, який переміг у скандальному виборчому окрузі № 95. Також, комісія зареєструвала нардепа Ігоря Васюника, який переміг в окрузі №117 Львівщини. Аналогічне рішення було ухвалене стосовно представника "Батьківщини" Романа Ілика, який виграв вибори в окрузі №121. Також, комісія зареєструвала серед іншого таких нардепів: Дмитра Добкіна, Віктора Тимошенко та Віталія Ярему.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перевибори нікому не цікаві" - Булатецький

Нагадаємо, 24 листопада Центральна виборча комісія зареєструвала вже 262 народних депутати.

Зараз ви читаєте новину «Центрвиборчком зареєстрував конституційну більшість нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути