понеділок, 05 листопада 2012 13:02

Чечетов вважає, що вибори пройшли чесно: "На 5-6 округах воюють абсолютно не наші люди"

Чечетов вважає, що вибори пройшли чесно: "На 5-6 округах воюють абсолютно не наші люди"
Михайло Чечетов: результатами задоволені всі, окрім "беззубої опозиції". Фото: ru.tsn.ua

Вибори в основному пройшли чесно і прозоро, а не задоволена тільки "беззуба" опозиція.

Так народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов прокоментував Gazeta.ua заяви представників опозиційних сил щодо перевиборів у зв'язку з тотальними фальсифікаціями. "Розумні люди перед тим, коли щось говорять — думають, що воно буде. Це постріл у небо холостим патроном. Жодних законних обставин для "обнулення" списків не існує. І сьогодні на погоджувальній раді жоден опозиціонер навіть не піднімав це питання, бо вони розуміють, що той, хто про це сказав (про перевибори), зробив це не подумавши, підставивши і себе, і фракцію, і всю опозицію", - підкреслив нардеп.

Чечетов переконаний, що такі заяви є наслідком "образи" опозиції на те, що 11% електорату у неї забрала партія ВО "Свобода".

"Так звана опозиція отримала повне політичне фіаско на виборах. І вони програли, перш за все, через свою беззубість, безхарактерність, через свої склоки, коли вони ділили то місця, то гроші. І ціною було те, що пан Тягнибок відкусив у них 11% їхнього електорату. І сьогодні на політичному небосхилі з'явилася зірка Тягнибока, - зазначив Чечетов. - І ще не порахували голоси на парламентських виборах, а вони вже думають про президентські. І по суті, на сьогоднішній день пан Тягнибок влився в опозиційний табір і може взяти у них участь. Тому вони пробують зробити хорошу міну при поганій грі і намагаються за рахунок таких екстравагантних заяв, які не мають жодних підстав і смішать весь світ, хоч якось підтримати свій рейтинг".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція виступає за створення комісії по розслідуванню порушень на виборах

"Регіонал" додав: "Ми розуміємо, що є панічні настрої, що скоро Тягнибок очолить опозицію і у них буде серйозна чистка".

Коментуючи ситуацію на проблемних округах, Чечетов наголосив, що в основному вибори пройшли чисто і прозоро. "Вибори по парламентським спискам пройшли. На сьогоднішній день хто не задоволений? Олег Тягнибок і "Свобода" не сподівалися навіть 5% взяти, а взяли 11%. Вони задоволені? Так. Комуністи думали набрати 6-7%, а отримали більше 10%. Беремо УДАР — думали, що буде 10%, а набирають 13-14%. Ми ж постійно говорили, що візьмемо 30%. А те, що беззуба опозиція не добрала — це їхні проблеми, бо у них відкусив 11% Тягнибок", - наголосив він.

Чечетов додав, що по мажоритарним округам у 98% випадків вибори також пройшли демократично.

"Мажоритарники - це 225 окремих майданчиків. На сьогоднішній день є сумніви на 5-6 округах, а 220 вже ж порахували, там жодних проблем немає. А ці 5-6 від 225 — це 1,5-2%. Тобто, по суті справи, у 98% випадків вибори пройшли чисто, відкрито. А все інше — це окремі бої. Наприклад, Губський — це не наш, Пилипишин — це не наш. Там воюють абсолютно не наші люди. Наші у Раду пройшли", - наголосив "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Свободі" переконані, у разі перевиборів вони матимуть, як мінімум, удвічі більше голосів

"Тому заявляти, що вибори пройшли не чесно — це абсолютна дурниця, - запевнив Чечетов. - Верховна Рада буде працювати, у ній буде більшість на базі Партії регіонів і ми забезпечимо ефективну роботу. Сторінка виборів перегорнута".

Зараз ви читаєте новину «Чечетов вважає, що вибори пройшли чесно: "На 5-6 округах воюють абсолютно не наші люди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути