середа, 18 вересня 2013 08:53

Чечетов: Про Тимошенко дуже швидко забудуть, якщо опозиція обере єдиного кандидата

Чечетов: Про Тимошенко дуже швидко забудуть, якщо опозиція обере єдиного кандидата
Фото: partyofregions.ua

"Регіонал" Михайло Чечетов, коментуючи заяви Юлії Тимошенко про те, що вона зараз проти висунення єдиного кандидата від опозиції, зазначив, що такий кандидат невигідний насамперед екс-прем'єру. Тому що в разі його висунення про Тимошенко всі дуже швидко забудуть.

"Сьогодні Юлія Тимошенко розуміє, що ні у "Батьківщини", ні у "Свободи" немає гідної кандидатури, яку підтримали б усі опозиційні сили, заявив народний депутат. При цьому він зазначив, що зараз вимальовується кандидатура Віталія Кличка, яка особисто Юлію Володимирівну не влаштовує. Кличко заявив, що потрібен єдиний кандидат, розуміючи, що він сам може ним стати. Але Тимошенко проти, тому що якщо таким кандидатом стане Кличко, то вона буде нікому не потрібна, її швидко забудуть. Це - страх практично піти в небуття, якщо з'явиться новий опозиційний лідер", - наголосив Чечетов, передає прес-служба партії.

Він також зазначив: "Юлія Володимирівна зацікавлена в тому, щоб не обрали єдиного кандидата. Тому що вона, як актриса на сцені, хоче ще побути на політичній арені, але своїми діями практично ховає політичну перспективу опозиції на виборах в 2015 році".

"В опозиції недурні люди, вони розуміють, що перемогти Януковича у 2015 році буде неможливо. І тому вони грають на перспективу. Адже кандидат, який вийде у другий тур президентських виборів і програє Віктору Януковичу, тим самим голосно заявить про себе. Він матиме козирну карту вже на 2020 рік. І, виступаючи проти затвердження такої кандидатури, Юлія Тимошенко тим самим ставить під сумнів політичне майбутнє опозиції", - сказав він.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Чечетов: Про Тимошенко дуже швидко забудуть, якщо опозиція обере єдиного кандидата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути