Ексклюзиви
середа, 11 червня 2008 08:54

Чечетов підтвердив, що ПР веде консультації щодо створення нової коаліції

Чечетов підтвердив, що ПР веде консультації щодо створення нової коаліції

У зв"язку з втратою коаліцією двох бійців буде або переформатування більшості, або відбудуться позачергові парламентські вибори. Третього не дано

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи ситуацію у зв"язку з виходом зі складу коаліції двох депутатів.

Політик відзначив, що ще минулого тижня лідер ПР Віктор Янукович заявив, що можливі два сценарії розвитку подій: "У зв"язку з тим, що де-факто і де-юре коаліції немає, і якщо БЮТ і НУ-НС не заповнять цю прогалину, то буде або переформатування коаліції, або, якщо не буде створено нову більшість, відбудуться дострокові парламентські вибори".

За словами Чечетова, Янукович також заявив, що цей тиждень буде використаний для проведення відповідних консультацій і переговорів "на той випадок, якщо коаліція не буде відтворена в конституційному складі, тобто в кількості 226-ти осіб, для того, щоб вона де-юре діяла".

"Тоді перший крок – це можливість створення нової коаліції. Якщо ні – тоді дострокові вибори. Третього не дано. Тому зараз тиждень начебто тихий, але, з іншого боку, консультації ведуться", – сказав він.

Від відповіді на уточнювальне питання, з якими фракціями ПР веде консультації, Чечетов відхилився. "Просто йдуть консультації", – сказав він.

Від відповіді на уточнююче питання, з якими фракціями ПР веде консультації, Чечетов ухилився. "Просто йдуть консультації", - сказав він.

Політик також додав, що Партія регіонів готова до будь-якого варіанту розвитку подій, але йому "хотілося б попередити, що хоча ПР "мирні люди, але наш бронепоїзд стоїть на запасному шляху", але якщо будуть дострокові вибори, ПР виконає побажання виборців, які нас просили на цих виборах виграти вже не по очках, як в боксі, а нокаутом. Щоб років на десять відохотити у помаранчевих баламутів постійно розбурхувати країну".

"Ми цей заповіт виборців виконаємо", - підкреслив Михайло Чечетов. , повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов підтвердив, що ПР веде консультації щодо створення нової коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути