вівторок, 02 грудня 2008 11:59

Чечетов каже, що бютівці і нашоукраїнці бігають до офісу ПР один за одним

Народний депутат від ПР Михайло Чечетов заявляє, що до 4 грудня переговори будуть завершені, і очікується, що в четвер будуть створена нова коаліція, а також відбудеться голосування за нового спікера. Про це він заявив сьогодні журналістам.

"Сьогодні ми бачимо, що в помаранчевих фракцій немає потенціалу, щоб реанімувати свою коаліцію, підсиливши її Блоком Литвина. Тому ПР готова узяти на себе відповідальність і стати ядром нової коаліції… і ми готові вести переговори зі всіма силами, оскільки на відміну від НУ-НС ми не вішаємо на партії ярлики...

Ми готові вести дискусії зі всіма, але з тими, хто розділяє наші принципи. Це може бути Блок Литвина, комуністи, БЮТ і навіть "Наша Україна".

Ми ведемо консультації зі всіма. Але на сьогодні вони не закінчилися, тому ми узяли тайм-аут до четверга. Причому, 24 години на добу в нашому офісі не закриваються двері: один депутат з БЮТ забігає до нас, а другий з НУ-НС вибігає після переговорів. Вони бігають до нас один за одним", - сказав він, повідомляє РБК-Україна.
Зараз ви читаєте новину «Чечетов каже, що бютівці і нашоукраїнці бігають до офісу ПР один за одним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути