понеділок, 12 липня 2021 14:53

"Це ганьба Зеленського" - Порошенко про суд над бойовим генералом Павловським

"Це ганьба Зеленського" - Порошенко про суд над бойовим генералом Павловським
Лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко: "Спроба ув'язнити Павловського на території України - це ганьба Зеленському"

Судилище над бойовим генералом Павловським, проти якого в Росії порушені кримінальні справи за захист України, – це системне переслідування з боку влади Зеленського українських генералів, волонтерів та активістів.

Про це п'ятий президент, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко заявив під час погоджувальної ради.

"Триває судилище над бойовим генералом, організатором оборони Маріуполя Ігорем Павловським. Саме за знищення російських військ проти нього в Росії порушена кримінальна справа, що робить Павловському честь", – нагадав Порошенко.

"А от спроба ув'язнити його на території України – це ганьба Зеленському, який є замовником і організатором цієї політично вмотивованої справи. Як і справи багатьох інших генералів, які розсипалися – генерала Марченка, генерала Шевчука, генерала Назарова. І не тільки генералів – Ріффмастера із Сил спеціальних операцій, депутата Федини, Марусі Звіробій", – перелічив Порошенко.

"Дивіться, який довгий список тих, кого зелена влада намагається запроторити за грати. Я хочу наголосити, що це те, чим займався Янукович. Хтось хоче бути схожим на Путіна або на Лукашенка, він все ближче і ближче наближається до Януковича", – резюмує Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «"Це ганьба Зеленського" - Порошенко про суд над бойовим генералом Павловським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути