субота, 23 квітня 2011 18:52

Царьков звинуватив Добкіна у пропаганді неонацистської ідеології

Царьков звинуватив Добкіна у пропаганді неонацистської ідеології

Комуністи вимагають від влади зупинити діяльність харківських чиновників, які, на їхню думку, сприяють пропаганді неонацистської ідеології.

Як передає прес-служба Компартії, з відповідним запитом до прем'єр-міністра Миколи Азарова звернувся народний депутат від комуністів Євген Царьков.

"Представники офіцерської громадськості Харківщини звернулися до мене, щоб я як народний депутат вимагав від керівництва держави створити комісію з вивчення дій губернатора Михайла Добкіна, який фактично ініціював відкриття меморіальної дошки гітлерівському колабораціоністу Сліпому в Харкові - місті, з якого починалося звільнення України від фашизму", - зазначив Царьков.

Він нагадав, що Дзержинський суд Харкова ще 15 вересня 2010 року ухвалив рішення про демонтаж меморіальної дошки Сліпому, однак Добкін у порушення судової постанови самовільно вирішив установити цю меморіальну дошку.

Депутат-комуніст підкреслив, що він вимагає дати не тільки правову оцінку діям Добкіна як голови обласної держадміністрації в частині перевищення повноважень, але й зробити політичні висновки щодо його діяльності.

"Будучи представником партії влади, він порушує саму програму Партії регіонів. Адже представники цієї партії в парламенті підтримали заяву Верховної Ради із приводу 65-річчя Нюрнберзького процесу, у якому засуджуються спроби реабілітації фашистських колабораціоністів", - додав Царьков.

Нагадаємо, раніше парламент прийняв закон про використання комуністичної символіки під час урочистих заходів, присвячених Дню Перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Царьков звинуватив Добкіна у пропаганді неонацистської ідеології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути