середа, 15 вересня 2010 19:40

Бютівські перебіжчики просять Литвина відкликати Гриценка з посади голови Комітету

Бютівські перебіжчики просять Литвина відкликати Гриценка з посади голови Комітету

Група народних депутатів звернулася до голови Верховної Ради Володимира Литвина з проханням відкликати Анатолія Гриценка з посади голови Комітету ВР з питань національної безпеки та оборони, відповідно до статті 7 Закону України "Про комітети Верховної Ради України".

Про це йдеться в листі до Литвина, який підписали депутати – члени фракції БЮТ, що ввійшли до коаліції "Стабільність і реформи", Олег Черпіцький, Ігор Савченко, Петро Кузьменко та Володимир Іваненко.

Як йдеться в документі, "підставою для такого звернення слугувало систематичне порушення Гриценком норм Регламенту ВР, допущення ним суттєвих недоліків у підготовці комітетських засідань, непоодиноких випадків ігнорування думки народних депутатів України та незабезпечення належного ведення організаційної роботи з питань взаємодії Комітету з іншими комітетами ВР та органами виконавчої влади", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Бютівські перебіжчики просять Литвина відкликати Гриценка з посади голови Комітету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути