четвер, 26 серпня 2010 15:05

"Бютівець" розказав про екзотичні житлово-комунальні послуги

"Бютівець" розказав про екзотичні житлово-комунальні послуги

Партія регіонів шукає виправдання своїм заявам під час передвиборчої кампанії про недопустимість підвищення цін на газ.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат із БЮТ Володимир Бондаренко.

"Сьогодні вони бачать, що рейтинг Партії регіонів за останні місяці із сорока одного відсотка впав до двадцяти з копійками. Це особливо пов'язано із цінами на газ. Тому вони шукають будь-які виправдання тій брехні, яку вони говорили про те, що ціни на газ не будуть рости. Але вони не можуть від цього відійти, бо МВФ вимагає такого підвищення", - зауважив він.

"Азаров не сказав про критично низький рівень доходів громадян України, який не забезпечує задоволення найважливіших життєвих потреб. Людям немає з чого платити за комунальні послуги. Якби у відсотковому плані ми були на рівні з Європою, тоді можна було б приводити це в приклад", - зазначив депутат.

За словами Бондаренка, Азарову треба думати, які непродуктивні витрати є в комунальному господарстві. "Є окремі екзотичні послуги, які ніколи не надавали, а плату завжди стягували – дезинфекція підвалів, очистка дворових туалетів у Києві. В житлово-комунальному комплексі не ведеться робота за енергозбереження. Ми маємо розхристані будинки і такий рівень теплових витрат на їх підтримання, який перевищує європейський в чотири рази", - наголосив "бютівець".

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що в Україні, порівняно з іншими країнами Європи, найменший відсоток сплати за комунальними платежами громадян від їхніх доходів.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" розказав про екзотичні житлово-комунальні послуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути