Ексклюзиви
четвер, 09 грудня 2010 14:33

Бютівець не збирається "відмазувати" невістку від ДТП

Бютівець не збирається "відмазувати" невістку від ДТП

Народний депутат від БЮТ Сергій Веліжанський не в курсі всіх подробиць ДТП за участю його невістки, але знає, що винна в ньому вона.

"Здається, вона почувається добре, - розповів "КП" "бютівець". - Нічого особливого не трапилося - легкі садна, синяки і не більш того. Я не був на місці ДТП. Що поробиш. Буває. Машина - джерело підвищеної небезпеки".

За словами нардепа, зараз невістка знаходиться удома.

"А де машина, я не знаю. Не живу з молоддю в одному будинку, - пояснив Веліжанський. - Я з нею не розмовляв і не питав, чому так сталося. Можливо, кішка дорогу перебігла або ще щось. На щастя, постраждалих немає".

За словами нардепа, ремонт двох "мерседесів" і "москвича" оплачувати невістка буде зі своєї кишені.

"Залізо", звичайно, доведеться відновлювати, нічого не поробиш, - пояснив депутат. - Сім'я сина потихеньку відшкодовуватиме збиток. Машини були застраховані. Раніше невістка ніколи в ДТП не потрапляла. Принаймні, мені про таке невідомо. Автомобіль не її. Це машина їхнього приятеля, який приїхав з Німеччини в Крим відпочити".

Сергій Костянтинович не має наміру переривати свою роботу в Києві і мчатися до Криму, щоб "відмазувати" родичку.

"Як я розумію, у неї відбере права ДАІ, а точніше - суд, - переконаний Веліжанський. - Я не збираюся з правової точки зору впливати, "заминати" там нічого. На щастя, ніхто не загинув і не отримав травм окрім невістки. Сам я їжджу акуратно, у мене достатній водійський стаж. Дрібні ДТП, звичайно, траплялися".

Нагадаємо, в Сімферополі невістка депутата Марія, керуючи автомобілем Porsche Cayenne, розбила три припарковані автомобілі.

Увечері 7 грудня, рухаючись заднім ходом, Porsche зачепив машини Москвич і Mercedes, після чого, за словами свідків, збільшивши швидкість, через 50 метрів врізався у ще один припаркований Mercedes, який від удару перекинувся.

Зараз ви читаєте новину «Бютівець не збирається "відмазувати" невістку від ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути