Ексклюзиви
четвер, 09 грудня 2010 13:22

У міліції кажуть, що невістка нардепа била автівки тверезою

У міліції кажуть, що невістка нардепа била автівки тверезою

Невістка нардепа від БЮТ Сергія Веліжанського, яка 7 грудня протаранила три автомобілі, була тверезою.

Про це "КП" розповів фахівець прес-служби УДАІ України в АРК Микола Астапов.

"Експертиза показала відсутність алкоголю в крові. Хоча невістка нардепа дійсно поводилася дивно, ніби не розуміла, що відбувається. Що стало причиною такої поведінки і, відповідно, самої аварії зараз з'ясовують слідчі. Вони і вирішать, порушувати чи ні кримінальну справу. До речі, дорога в цьому місці відмінна - недавно відремонтована, освітлення теж хороше", - поділився Астапов.

У прес-службі ДАІ повідомили, що після всіх необхідних експертиз дівчина була відпущена і зараз знаходиться удома. Медична допомога їй не знадобилася.

"Останні права вона отримала в липні цього року, - сказав фахівець прес-служби. - При цьому "порш-кайен" належить не їй, а другу сім'ї - жителю Німеччини, який не так давно приїхав до Криму в гості до батьків".

Розбитий "порш" зараз стоїть на штрафмайданчику. ДАІ з'ясовує законність знаходження іномарки на території України.

Збиток, нанесений невісткою Веліжанського трьом авто, поки не підрахували. Відомо, що найзначніші пошкодження отримав "мерседес", який перекинувся.

Нагадаємо, 7 грудня близько восьмої години вечора в Сімферополі "Porsche Cayenne" з німецькими номерними знаками багаторазово на величезній швидкості пролітав по одній і тій же вулиці. Проте водій не впорався з керуванням і "Porsche Cayenne" на швидкості влетів у припаркований на протилежній стороні дороги автомобіль "Мерседес". Від удару припарковане авто підлетіло і впало на дах. Виявилось, що за кермом німецького джипа, що влаштував аварію, знаходилася 28-річна Марія Веліжанськая - невістка "бютівця" Сергія Веліжанського.

Зараз ви читаєте новину «У міліції кажуть, що невістка нардепа била автівки тверезою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути