вівторок, 17 травня 2011 09:28

"Бютівці" поклялись реформувати "рабу" Януковича

"Бютівці" поклялись реформувати "рабу" Януковича

Вчорашнє рішення Печерського районного суду столиці свідчить про те, що суди в Україні служать не закону, а персонально президенту Януковичу.

Про це йдеться у заяві фракції "БЮТ-Батьківщина" з приводу відмови суду задовольнити скаргу Юлії Тимошенко на порушення проти неї кримінальної справи щодо укладення газових контрактів.

"Відверто кажучи, ми передбачали подібний розвиток подій і не покладали надій на справедливе рішення Печерського суду. Але те, що давно є очевидним для нас, про що ми не припиняли говорити весь час від початку політичних репресій в Україні, сьогодні стало очевидним для всієї країни і для світової спільноти. Судову систему України перетворено в рабу Януковича", - заявили депутати фракції "БЮТ-Батьківщина".

Таким чином, зазначається у заяві опозиційної фракції, "абсурдність винесеного рішення у здравомислячих людей не викликає сумнівів".

"Печерський суд, сам того не бажаючи, виніс звинувачення не Юлії Тимошенко, а персонально Віктору Януковичу. Оскільки красномовно довів факт знищення правосуддя в Україні", - вважають "бютівці".

Лідер партії "Батьківщина" Тимошенко доводитиме свою правоту в європейських судах, наголошують у фракції, а реформа української судової системи стане першим державним пріоритетом відразу після звільнення України від Януковича.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" поклялись реформувати "рабу" Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути