Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2008 13:26

Бюджетний комітет збереться на своє засідання в середу

Комітет Верховної Ради з питань бюджету збереться на своє засідання в середу в зв"язку зі скликанням позачергової сесії парламенту.

Про це у вівторок повідомив член бюджетного комітету, депутат від НУНС Павло Жебрівський.

"Завтра буде засідання бюджетного комітету. Можливо, будуть запропоновані кілька варіантів порядку денного", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи буде винесений на розгляд депутатів законопроект про внесення змін до держбюджету або ж депутати голосуватимуть тільки за зміни в частині наповнення дохідної частини бюджету для ліквідації наслідків стихійного лиха, Жебрівський сказав, що в даному випадку необхідно уточнити, "яким чином налаштовані комуністи".

За словами депутата, це залежатиме від "домовленостей Тимошенко з комуністами".

Разом з тим, відзначив Жебрівський, доцільно було б винести на розгляд позачергової сесії питання наповнення дохідної частини бюджету для направлення коштів на ліквідацію наслідків стихійного лиха.

На його думку, у даному випадку за цей законопроект проголосують депутати усіх фракцій.

У той же час Жебрівський відзначив, що у випадку якщо буде винесений законопроект про внесення змін до державного бюджету, "можуть виникнути певні проблеми".

У свою чергу джерело у фракції Блоку Литвина повідомило, що депутати братимуть участь у позачерговій сесії Верховної Ради.

Депутати фракції Блоку Литвина вважають, що на позачерговій сесії необхідно дати оцінку діям влади по попередженню і результативності реагування на цю й інші катастрофи.

Вони також пропонують розглянути питання про ефективність використання коштів, що були передбачені бюджетом на розвиток постраждалих регіонів, а також коштів, виділених відповідним міністерствам і відомствам для попередження і недопущення подібних катастроф.

Крім того, депутати фракції Блоку Литвина вважають за необхідне прийняти окремий закон, який би містив вичерпні системні заходи для подолання наслідків стихії.

Також про готовність прийти на засідання заявили фракції Партії регіонів, Компартії, НУНС і БЮТ, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Бюджетний комітет збереться на своє засідання в середу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути