субота, 30 жовтня 2010 16:48

БЮТ: Заяви Герман - це відмазка для іноземних спостерігачів

БЮТ: Заяви Герман - це відмазка для іноземних спостерігачів

Заяви про те, що за спроби тиску на виборців і фальсифікації притягуватимуть до кримінальної відповідальності - це відмазка влади для іноземних спостерігачів.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від БЮТ Володимир Бондаренко.

"Фальсифікації під час виборчої кампанії робили, роблять і завтра робитимуть. А такі заяви - це відмазка для іноземних спостерігачів", - зазначив він.

"От як так сталося, що кругом у всіх списках виборців Партія регіонів зареєструвалася під №1? Це випадково чи ні? Чи це була спланована акція? А що зробили з "Батьківщиною"? Спочатку у деяких областях її взагалі не зареєстрували. Замість неї зареєстрували клони і перед самими виборами знімають клони з виборчого процесу, якби відновлюючи справедливість. То як це? Це чесні вибори?", - наголосив нардеп.

Тому, зазначив Бондаренко, в день виборів буде все спокійно.

"Бо ця система підготовки до виборів, яка побудована на брехні й фальсифікації, вона приведе до того, що в день виборів все буде так, як треба. На дільницях люди будуть спокійно кидати бюлетені. Але дорогою їх будуть міняти. Бо в комісіях влада має більшість, - підкреслив він. - І те, що в регіонах надлишковий друк бюлетенів - це свідчить про те, що фальсифікації будуть робити тихо, волевиявлення громадян перероблятимуть на ходу. І робитиметься це на шляху від місцевих дільниць до територіальних виборчих дільниць. Це буде так, як колись робилося в Мукачево".

Водночас його однопартієць Дмитро Ветвицький зауважив, що при бажанні когось із порушників можуть і притягнути до кримінальної відповідальності.

"Але це буде показовий факт. Це робитиметься лише для того, щоб вмити руки, що, мовляв, ми ніякими фальсифікаціями не займалися і винні покарані, - наголосив він. - Тому якщо влада сильно захоче, то може притягнути через фальсифікації кількох людей до відповідальності".

Раніше заступник глави адміністрації президента Ганна Герман заявила, що за спроби тиску на виборців чи фальсифікацій винні у них будуть нести відповідальність, у тому числі й кримінальну.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ: Заяви Герман - це відмазка для іноземних спостерігачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути