середа, 19 листопада 2008 08:35

БЮТ відповів на ультиматум "Регіонів": ПР поводиться як дівчина

БЮТ відповів на ультиматум "Регіонів": ПР поводиться як дівчина
Партія регіонів має виходити з конкретними пропозиціями того, чого вони хочуть, а так вони перебувають у такому стані, що хтось є вищий над ними.

Таку думку висловив народний депутат від БЮТ Святослав Олійник, коментуючи заяви представника Партії регіонів Олександра Єфремова про те, що якщо в четвер не буде обраний голова Верховної Ради та створена більшість, то Президент повинен вирішувати питання про необхідність призначення позачергових парламентських виборів.

За словами Олійника, БЮТ залишається на позиції, що на сьогодні вибори країні не потрібні - ані в грудні, ані наступного року, ані навесні. "Наразі у країні складна ситуація, тому треба робити все, щоб виборів не було", - вважає парламентарій.

"Що стосується заяви Єфремова, то Партії регіонів не треба поводитися як дівчина, у якої завжди хтось винен", - зазначив Олійник.

Як підкреслив народний депутат, Партії регіонів потрібно пригадати, що вона є найбільшою фракцією в парламенті й виходить у формат переговорів і пропозицій, а не говорити, що якщо так, то Президент має зробити так.

"Це неконструктивні заяви. Це не заяви, які характерні для сильної структури, такою, якою є Партія регіонів у парламенті. Вони мають виходити з конкретними пропозиціями, чого вони хочуть, а так вони перебувають у такому стані, що хтось є вищий над ними", - каже Олыйник, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ відповів на ультиматум "Регіонів": ПР поводиться як дівчина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути