вівторок, 02 вересня 2008 11:19

БЮТ відмовився домовлятися з НУ-НС щодо Грузії

БЮТ відмовився домовлятися з НУ-НС щодо Грузії
Фракція НУ-НС закликає БЮТ підписати заявку на оголошення 30-хвилинної перерви у засіданні Верховної Ради для проведення ради коаліції щодо позиції по подіях на Кавказі.

Про це заявив лідер фракції НУ-НС В"ячеслав Кириленко.

"Я мушу повідомити тим людям, які підтримують сили демократичної коаліції, про неузгодженість станом на цю хвилину позиції щодо російсько-грузинського збройного конфлікту між двома фракціями коаліції", - сказав депутат.

"З огляду на те, що ми б хотіли зменшити дискусії в залі, а відразу запропонувати консолідоване рішення, НУ-НС звернулася письмово до колег із БЮТ щодо проведення 30-хвилинної перерви і проведення в цій перерві засідання ради коаліції", - додав він.

Проведення перерви пропонується для того, "щоб із 5 або вже 6 документів щодо оцінки російсько-грузинського протистояння погодитися на консолідований текст, який чітко підтримує територіальну цілісність Грузії, дасть оцінку діям ЧФ РФ і розставить усі необхідні акценти".

"На жаль, наші колеги поки що не погоджуються. Я ще раз офіційно під стенограму звертаюся до них із пропозицією підписати заявку на перерву і провести раду коаліції", – заявив Кириленко, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ відмовився домовлятися з НУ-НС щодо Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути