Ексклюзиви
субота, 06 грудня 2008 16:28

БЮТ не піде на ультиматуми НУ-НС

Віце-спікер, депутат від БЮТ Микола Томенко підкреслює неприпустимість ультиматумів при формуванні коаліції.

Він повідомив, що БЮТ проводить консультації з усіма політичними силами ВР, оскільки фракція ухвалювала рішення щодо можливого створення коаліції з усіх п"яти політичних сил.

При цьому коментуючи переговори з НУ-НС, Томенко наголосив, що форма цих переговорів не змінилася. "Якщо раніше як ультиматум висувалася позиція щодо Грузії, то зараз це ультиматум про обрання головою ВР Івана Плюща", - сказав він.

При цьому Томенко зауважив, що БЮТ є прихильником двох позицій, навколо яких має створюватися нова коаліція, зокрема, це дії щодо захисту України від кризи та створення коаліції, яка була б спроможна ухвалювати оперативні рішення.

"Варіант створення коаліції в 226 народних депутатів або під забезпечення обрання голови ВР представника від НУ-НС чи іншої політичної сили не буде підтримуватися. Має бути коаліція захисту національних інтересів, а не забезпечення ультиматумів", - сказав заступник голови ВР, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не піде на ультиматуми НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути