Ексклюзиви
четвер, 21 червня 2007 12:15

БЮТ не довіряє "Нашій Україні"

"Ні в кого немає сумнівів, що БЮТ не створить з "Регіонами" широку коаліцію", - сказав Микола Томенко в інтерв"ю УНІАН. Проте водночас він зазначив: "у нас є певні застереження щодо НУ".

"У Кириленка є своя позиція, але він каже: якщо ми не вирішимо, то остаточно вирішить Президент. Тому ймовірність широкої коаліції за участю НУ зберігається", - пояснив Томенко.

Тобто Віктора Ющенка разом з Іваном Плющем та Юрієм Єхануровим, "які завжди залишалися прихильниками широкої коаліції з Партією регіонів", принаймні частина БЮТ схильна розглядати як потенційного адепта ідеї післявиборчого блокування з регіоналами.

Саме у зв"язку з цим Томенко підтвердив вимогу Тимошенко про надання гарантій відмови від створення широкої коаліції.

"Якщо хтось десь поза Києвом веде переговори з корисним і ефективним менеджером Рінатом Ахметовим, то, очевидно, у нас можуть виникати запитання – про інші сценарії створення коаліції за участю НУ без БЮТ. Опоненти Віктора Ющенка кажуть, що його команда працює над тим, як не допустити, аби прем"єром були Юлія Тимошенко чи Віктор Янукович. Інші варіанти їх влаштовують, бо тоді дорога для нинішнього Президента буде вільною для наступної президентської кампанії", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не довіряє "Нашій Україні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути