Ексклюзиви
вівторок, 16 жовтня 2007 08:13

БЮТ і НУ-НС погодили проект нового закону про Кабмін

Лідери демократичних сил практично погодили проект нової редакції закону про Кабмін.

Про це повідомив лідер НУНС В"ячеслав Кириленко після парафування коаліційної угоди лідера БЮТ Юлії Тимошенко.

За його словами, навколо цього законопроекту, а також закону про статус народного депутата "точилася найбільша дискусія".

"Але станом на сьогодні усі дискусії завершені, і ми вийшли на погоджені примірники по обох законопроектах", - сказав Кириленко, пише Українська правда.

Решту часу, за його словами, лідери демсил витратили на те, щоб "розв"язати наболілі питання і задовольнити потреби опозиції".

"Тому ми наполягаємо на тому, щоб іще до всіх голосувань був ухвалений взаємоприйнятний для влади та опозиції закон про опозицію", - додав він.

У свою чергу лідер БЮТ Юлія Тимошенко повідомила, що крім закону про скасування пільг народних депутатів, одним з перших новобрана Верховна Рада розгляне закон про дострокові вибори Київради і мера Києва.

"Ми узгодили всі законопроекти щодо дострокових виборів мера і Київради, і ми раді з того, що разом з переформатуванням Верховної Ради відбудеться переформатування Київської міської влади", - сказала Тимошенко.

Також, за її словами, під час зустрічі обговорювався проект закону про імперативний мандат для депутатів Верховної Ради і про повноваження голів місцевих адміністрацій.


Зараз ви читаєте новину «БЮТ і НУ-НС погодили проект нового закону про Кабмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути