пʼятниця, 23 листопада 2007 15:45

БЮТ хоче засідання Ради 27 листопада. Богатирьову підмінить Зварич

Заступник керівника фракції БЮТ Олександр Турчинов заявляє, що наступне засідання Верховної Ради VI скликання відбудеться у вівторок, 27 листопада.

Про це він сказав сьогодні журналістам у Верховній Раді, коментуючи оголошення головуючої на засіданні ВР представника Партії регіонів Раїси Богатирьової, що наступне пленарне засідання відбудеться у четвер, 29 листопада.

Турчинов вважає, що таке поведінка одного з лідерів Партії регіонів є свідоцтвом їх слабкості.

"Ми вважаємо, що парламент має працювати відповідно до Конституції, тобто наступне пленарне засідання буде у вівторок. Якщо у когось буде бажання не прийти до парламенту – це їхня справа", - додав він.

За словами Турчинова, якщо фракція Партії регіонів не з`явиться на наступне чергове засідання у вівторок, то засідання вестиме народний депутат із фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Роман Зварич.

"Відповідно до нашої домовленості засідання вестиме депутат Зварич у зв`язку з тим, що тимчасова президія ухвалила рішення про ведення засідання членами президії в алфавітному порядку – тобто, перша йде Богатирьова, потім – Зварич", - пояснив представник БЮТ.

Крім того, Турчинов назвав провокацією Партії регіонів рішення про перенесення засідання Верховної Ради України на четвер, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ хоче засідання Ради 27 листопада. Богатирьову підмінить Зварич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути