вівторок, 20 травня 2008 18:15

БЮТ судитиметься з заступником Балоги

БЮТ подасть позов до суду на заступника глави Секретаріату Президента України Марину Ставнійчук.

Про це йдеться у повідомлені прес-служби блоку.

"Операція Секретаріату Президента проти Блоку Юлії Тимошенко на виборах у Києві зводиться до банальної брехні і наклепницьких звинувачень", – зазначається у повідомлені.

"Наша політична сила звертається до суду з позовом до заступника глави Секретаріату Президента М.Ставнійчук у зв"язку з абсурдними і абсолютно безпідставними звинуваченнями на адресу Блоку", – повідомляє прес-служба БЮТ.

Як повідомлялося, 19 травня М.Ставнійчук на брифінгу закликала БЮТ відмовитися від поширення неправдивої інформації про спроби фальсифікацій виборів мера Києва.

Зокрема, М.Ставнійчук заявила, що 18 травня було зафіксовано поширення листівок компрометуючого характеру, у яких йшлося про начебто відмову кандидата у мери Києва Віталія Кличка балотуватися на цю посаду на користь кандидата від БЮТ Олександра Турчинова.

Крім того, М.Ставнійчук нагадала, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко неодноразово під час зустрічей з виборцями говорила про ймовірність фальсифікації результатів майбутніх виборів мера Києва.

Також заступник глави Секретаріату Президента закликала БЮТ відмовитися від тиску на виборців напередодні виборів у столиці, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ судитиметься з заступником Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути