Ексклюзиви
середа, 01 липня 2020 14:36

"Будуть бігти вони до Москви і Ростова" - Турчинов з'явився під судом

П'ятий президент, народний депутат Петро Порошенко перед засіданням Печерського районного суду міста Києва представив Олександра Турчинова. Він очолив штаб "Європейської солідарності".

"Величезна подія відбулася вчора. Ім'я цієї події - "кривавий пастор" Олександр Турчинов", - заявив Порошенко і обійняв колишнього секретаря РНБО.

Автор: "Радіо Свобода"
 

Люди під судом аплодували.

Автор: "Радіо Свобода"
 

"За цю землю віддали життя найкращі патріоти України. І нам немає куди відступати. Будуть бігти вони до Москви і Ростова. Де знову будуть ховатися.

Зараз знову підіймає голову бандитизм, знову корупція паралізує всі шари влади. А чим займаються правоохоронці, сотні слідчих ДБР, СБУ, ГПУ і т. д.? Займаються фабрикацією ганебних справ. І знову, як було за Януковича, знову замовні справи, знову продажні суди. І це наша провина, що ми їх не добили 14 року", - заявив Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довжина - 92 м. Ціна - $200 млн. На якій яхті ходить Медведчук

Також він зазначив: "Пропоную, як 14 року, ми зробили відкритий реєстр зрадників, сепаратистів і колаборантів, агентів Кремля, так само зараз почати відкритий реєстр продажних слідчих, заляканих суддів".

"Вони сподіваються нас залякати. Я запитую: ким? Тими, хто перелякано ховався у 14 році і біг за кордон. Які зараз підняли голову, скуповують телевізійні канали і розповідають, як нам жити. Ні, ми знаємо, де ваше місце. Слава Україні!" - сказав Турчинов.

Люди вигукували "Аве, пасторе!".

Сьогодні Печерський районний суд міста Києва знову розглядає запобіжний захід Петру Порошенкові.

Порошенка підозрюють у справі щодо незаконного призначення першого заступника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Зараз ви читаєте новину «"Будуть бігти вони до Москви і Ростова" - Турчинов з'явився під судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути