вівторок, 15 січня 2013 22:14

Бригинець розповів, чому краще заборонити продаж пива до 21 року

Бригинець розповів, чому краще заборонити продаж пива до 21 року
Олександр Бригинець. Фото: golos.ua

Народний депутат Олександр Бригинець підтримує ініціативу ВО "Свободи" щодо заборони продажу пива та цигарок особам молодшим 21 року, оскільки такому віці людина більш свідома.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua, коментуючи ініціативу.

Народний депутат повідомив, що вважає необхідною таку ініціативу. "Я позитивно до цього ставлюсь. Вважаю це правильним та підтримую свого колегу із "Свободи", тому що в багатьох питаннях людина, якій вже є 21 рік, вона більш свідома", - сказав політик, коментуючи ініціативу "свободівця", заступника голови Верховної Ради Руслана Кошулинського щодо заборони продажу пива та цигарок особам молодшим 21 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції обіцяють на наступній сесії ще жорсткіше боротися із "кнопкодавами"

Окрім того, на думку Бригинця, "саме цей вік, в багатьох випадках, вважається повним повноліттям". Політик розповів, що "якщо ми обмежимось 21 роком, то коли дівчина чи хлопець прийдуть купувати пиво чи цигарки в якомусь кіоску чи магазині, то принаймні візуально він буде виглядати набагато старше. Навіть, якщо касир не подивившись паспорт помилиться, то він продасть людині якій буде 18-19 років", - пояснив свою думку народний депутат.

Бригинець переконаний, що така ініціатива допоможе уникнути багатьох проблем. "А коли обмежуються 18 роками, то якраз підлітки можуть виглядати значно старше свого віку, або значно молодше, тобто є більше випадкового в придбанні алкоголю. Проте, що пізніше буде встановлення цього віку — то краще", - підкреслив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після перевірки міністерством, законопроект освітян став дуже схожий на "регіонівський"

Окрім того, він зазначив, що це також і справа кожної сім'ї окремо, і "якщо батьки дуже хочуть, аби дитина почала пити і курити раніше, то тоді батьки будуть для дій ходити і кувати їм цигарки та алкоголь".

Нагадаємо, народні депутати Всеукраїнського об'єднання "Свобода" внесли в парламент законопроект, який забороняє продаж пива і цигарок тим, кому не виповнився 21 рік.

Зараз ви читаєте новину «Бригинець розповів, чому краще заборонити продаж пива до 21 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути