четвер, 24 січня 2013 22:26

Бондаренка не запросили на конференцію, бо він не член "Батьківщини" - Одарченко

Бондаренка не запросили на конференцію, бо він не член "Батьківщини" - Одарченко
Одарченко запевнив, що на конференції були присутні нардепи, які обиралися від партії "Батьківщина". Фото: lenta-ua.net

На партійну конференцію столичної організації "Батьківщини" не запросили нардепа Володимира Бондаренка, бо той до партії не входить.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів нардеп "Батьківщини" Юрій Одарченко.

"На конференції всі члени партії міста Києва зробили звернення до представників усіх трьох опозиційних партій та їх керівництва про необхідність проведення референдуму щодо звільнення політв'язнів та імпічменту президента. Референдум із двома питаннями: "Ви за звільнення політв'язнів?" - так чи ні, "Ви за імпічмент президента?" - так чи ні. Одноголосно проголосували всі делегати. Також було звернення до всіх опозиційних сил визначити єдиного кандидата на посаду міського голови міста Києва", - розповів Одарченко.

Він також повідомив, що "була затверджена уся документація, яка стосується виборів у місті Києві: стратегія, тактика, календарний план та інші документи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепа Бондаренка київська "Батьківщина" не запросила на партійну конференцію

Щодо узгодження на конференції списків кандидатів у депутати зазначив: "Тут є певні інсценуації. Будь-які списки на будь-яких виборах можуть бути сформовані лише після оголошення виборів і початку цього процесу. Є певні терміни по закону, коли це може проголошуватися. Обговорювалися представники активу, які гарно чи навпаки попрацювали на виборах до Верховної ради і визначалися найкращі з них".

Одарченко запевнив, що на конференції були присутні нардепи, які обиралися від партії "Батьківщина".

На запитання чому не запросили депутата Володимира Бондаренка, він відповів: "Володимир Бондаренко не член партії "Батьківщина", партія "Батьківщина" його висувала, але він член партії "Реформи і порядок", тому його і не запросили".

"Усіх представників партії "Батьківщина" запросили, усі були присутні. Також були присутні представники виконавчого секретаріату. Тобто ця дія абсолютно узгоджена і своєчасна", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Бондаренка не запросили на конференцію, бо він не член "Батьківщини" - Одарченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути