понеділок, 23 липня 2012 13:46

Богословську засміяли, коли вона сказала, що ніколи б не голосувала за "гречку"

Богословську засміяли, коли вона сказала, що ніколи б не голосувала за "гречку"
Інна Богословська викликала шквал аплодисментів. Фото: obozrevatel.com

Народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська заявила, що ні вона, ні її родичі ніколи не візьмуть пакет гречки, та не проголосують за кандидата, що підкуповує людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми зафіксували абсолютний рекорд негативного відношення до ВР - соціолог

Про це вона заявила під час форуму ГО ЧЕСНО, на якому присутні представники всіх політичних партій, журналісти та експерти.

"Якщо в суспільстві є той, хто готовий продаватись, то знайдеться той, хто готовий купувати. Ні мій чоловік, ні моя донька, ні я ніколи не візьмемо такий пакунок, і за цих людей не проголосуємо", - сказала вона, чим викликала аплодисметни і сміх у залі.

Так Богословська відповіла на запитання гендиректора ТВі Миколи Княжицького, коли він запитав про її ставлення до її однопартійців Бережної та Писаренка, які відкрито підкуповують виборців у Харківській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше половини народних депутатів начхали на свою роботу в Раді

"Я прийшла, бо це було рішення партії. Вона мене делегувала сюди. Точно так, як у вас є претензії до якості політичної роботи, так і в політиків є претензії до якості журналістської роботи", - розказала політик.

Богословська на форумі стала єдиним представником Партії регіонів, її виступи увесь час викликали посмішки та репліки у залі. Особливо на початку форуму, коли вона заявила, що Партія регіонів випереджає опозицію у рейтингу на декілька відсотків і має всі шанси перемогти. А після форуму вона дуже швидко залишила приміщення у поганому настрої, відмовившись відповідати на питання журналістів.

Зараз ви читаєте новину «Богословську засміяли, коли вона сказала, що ніколи б не голосувала за "гречку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути