понеділок, 23 липня 2012 12:37

Більшість народних депутатів приховують від людей свої статки - "ЧЕСНО"

Більшість народних депутатів приховують від людей свої статки - "ЧЕСНО"
Черненко каже, що "регіонали" і "литвинівці" бояться оприлюднювати доходи. Фото: glavred.info

383 народних депутати не відзвітували про свої статки через оприлюдення декларацій, або мають рівень життя, який не відповідає їхнім офіційним деклараціям.

Такі факти було наведено під час Форуму громадського об'єднання "ЧЕСНО", яке досліджувало доброчесність депутатів за 6 критеріями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відмовитись від мовного питання для Януковича значить "дати дулю під самого носа своїй камарильї" - Яворівський

"Ми знайшли факти, які дають нам можливість стверджувати, що ці депутати в той, чи інший спосіб причетні до корупції. 79 депутатів в той, чи інший спосіб порушували права громадян. Ми вважали, що той, хто не відповідає критеріям, це той, хто не надав декларацію, або ті, хто опублікували, але вона не відповідає їхньому способу життя. Депутати з Партії регіонів бояться опубліковувати декларації. У Народній партії жоден не оприлюднив декларацію", - сказав голова Комітету виборців України Олександр Черненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підкупом на виборах можна набрати додаткових 5-10% - політолог

За даними ГР "ЧЕСНО", в Партії регіонів не відзвітували про свої статки, або їх декларації не відповідають їхньому рівню життя, таких 184 зі 192 нардепів, це 96%, у БЮТі - 71 зі 100, або 71%, НУ-НС - 40 із 62, або 65%, позафракційні - 28 із 31, або 90%, КПУ  23 з 25, або 92%, Народна партія - 19 з 20, або 95%, "Реформи заради майбутнього" - 18 з 19, або 95%.

 

Зараз ви читаєте новину «Більшість народних депутатів приховують від людей свої статки - "ЧЕСНО"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути