Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2008 08:42

Богатирьову вигнали не тільки через Януковича

Богатирьову вигнали не тільки через Януковича
Однією з причин виключення з лав Партії регіонів секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїси Богатирьової стало її відношення до НАТО.

Про це сказав народний депутат від Партії регіонів, член політради, голова Запорізького обласного відділення партії Борис Петров у понеділок.

"Позаблоковий статус України - це одне з наших основних прагнень. Якщо Раїса Василівна на визнає цього, вона не може бути членом партії. Це питання принципове, при всій пошані до цієї людини", - сказав він.

Також члени політради, за винятком трьох, які утрималися, проголосували за виключення Богатирьової у зв"язку з її заявами під час недавнього візиту в США, які є не відповідними позиції партії щодо Південної Осетії і Абхазії.

"Сьогодні допускається вільне трактування від імені партії. Це неприпустимо, тому політрада показала свою позицію з цього питання", - сказав Петров.

Він також повідомив, що політрада Партії регіонів достроково припинила повноваження 8-ми депутатів місцевих рад через порушення ними статутних вимог в Дніпропетровській, Житомирській і Одеській областях, повідомляє Інтерфакс/

Зараз ви читаєте новину «Богатирьову вигнали не тільки через Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути