середа, 04 грудня 2013 16:22

Блокуватимемо Раду аж до розпуску, - Луценко

Блокуватимемо Раду аж до розпуску, - Луценко
Фото: fakty.ictv.ua

 

Лідер "Третьої Української Республіки" Юрій Луценко переконаний, що опозиційні фракції мають блокувати роботу парламенту аж до його розпуску.

Таку думку він висловив під час прес-конференції у Києві, - повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"На мою точку зору, останні події показали, що Янукович остатьочно втратив легітимність в очах свого народу. Влада зараз фактично тримається на бійцях спецназу та страху більшості в парламенті. З іншого блоку, за підтримки мільйонів людей що вийшли на майдан, опозиція по суті стала переломною владою. Звичайно політичною, а не юридичною, - наголосив Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко закликає помститися владі і взяти в облогу столицю

Окрім того, за словами політика, Янукович "не розуміє мови демократії". "Вчора ним та його партією був упущений шанс визнати реалії і переформатувати громадську більшість. На відміну від 2004 року на сьогодні ми не маємо юридичного інструменту для зміни влади", - наголосив Луценко.

"У нас немає юридично визначених виборів для зміни ситуації і тому блокування опозицією Верховної Ради України є надзвичайно важливим. Сьогодні всі три фракції парламентської опозиції мають докласти максимум зусиль для ефективного блокування парламенту аж до його розпуску. Це фактично їх обов'язок перед майданом, який блокує роботу режиму, який втратив підтримку народу".

Зараз ви читаєте новину «Блокуватимемо Раду аж до розпуску, - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути