пʼятниця, 12 жовтня 2007 09:58

Блок Литвина: Нехай "хлопчики" і "дівчатка" спочатку розберуться між собою

Кандидат у народні депутати від Блоку Литвина Олег Зарубінський не зміг відповісти, до якої коаліції приєднається політична сила, яку він представляє. За його словами, таке рішення блоком іще не прийняте.

"У нас не тоталітарна секта з пасторами або з кимось іншим. Ми - блок, у який входить 2 політичні сили. Звичайно ж, остаточний варіант рішення питання буде розглянутий колегіально і прозоро. Ні Володимир Литвин, ні хто інший одноосібно такі рішення не ухвалює", - заявив Зарубінський.

"Мені здається, і час ще не прийшов", - додав він.

За словами Зарубінського, "дієслова, які вживаються щодо нас (блоку Литвина), наприклад, "приєднається", "долучиться", нам не підходять".

"Ми їх не сприймаємо, оскільки приєднатися і долучитися можна тільки до того, що створено. А ми не будемо брати участі в "шапковому розборі", - заявив політик.

Він підкреслив, що категорична позиція Блоку Литвина полягає в тому, що "потрібно не ставити ніяких питань про кадри, посади і "крісла".

"Мені здається, що продовжуються ті ж "розбірки", що були півтора роки тому. Ми не хочемо брати в цьому участі. Нехай "хлопчики" і "дівчатка" спочатку розберуться між собою", - підсумував Зарубінський.

При цьому він припустив, що "чисто технічно" може бути ухвалене рішення про створення коаліції між блоком "Наша Україна – Народна Самооборона" і Блоком Юлії Тимошенко.

"Але її ефективність, звичайно ж, буде дуже низькою", - переконаний політик.

Днями представник НУ-НС Микола Онищук заявив, що Блок Литвина має чітко сформувати своє бачення умов участі в коаліції, щоб цей процес набув визначеності. Представник БЮТ Микола Томенко у свою чергу зазначав, що ініціатива приєднання до коаліції повинна виходити від Блоку Литвина.

8 жовтня президент Віктор Ющенко доручив лідерам політичних сил, які пройшли в парламент, протягом 5 днів внести пропозиції щодо формату майбутньої коаліції і кандидатури прем"єр-міністра, повідомляє Ліга онлайн.

Зараз ви читаєте новину «Блок Литвина: Нехай "хлопчики" і "дівчатка" спочатку розберуться між собою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути