четвер, 01 березня 2012 13:44

Біля вертолітного майданчика Януковича збудують дві висотки

Біля вертолітного майданчика Януковича збудують дві висотки

Між стадіоном "Динамо" і президентським вертолітним майданчиком заплановане будівництво двох шестиповерхових житлових будинків.

Про забудову схилів Дніпра повідомив депутат Київради Олександр Бригинець.

"Ситуація ще остаточно не з'ясована, - розповів він в коментарі кореспонденту Gazeta.ua. - Ми випадково дізналися про плани на будівництво на цьому місті, коли на секції містобудівної ради розглядали проект пішохідної зони від Львівської площі до Києво-Печерської Лаври. Звернули увагу, що біля вертолітного майданчику виділені дві майже однакові ділянки. Спитали - що це таке. Архітектори відповіли, що до їх проекту це не має ніякого стосунку. Вони нанесли на схили Дніпра усі будинки та споруди, як заплановані там будуватися. Просто, для розуміння".

Бригинець каже, що подібна ситуація вже виникала під час розгляду проекту реконструкції Андріївського узвозу.

"Ділянки на схилах мала виділяти Київрада, - пояснює він. - Але незрозуміло, коли та як. Немає навіть року. Мабуть, це зробили при Черновецькому, коли усі земельні питання штампувалися мільйонами. Десь у той момент ця земля й була виділена. Я відправив запити, щоб це з'ясувати".

Депутат називає ділянки під будівництво новими "гарячими точками" для Києва.

"Якщо на карті це позначено, як нові об'єкти, то це дає нам підстави бити в набати. Якщо почнемо захищати землю, коли вже почнуть рити ями, то майже нічого зробити не зможемо. А вся ця зона - історична пам'ятка. Там нічого будувати не можна", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Біля вертолітного майданчика Януковича збудують дві висотки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути