неділя, 14 липня 2013 21:30

Більшість жінок у міліції мають сексуальні обов'язки перед начальством - колишній правоохоронець

Більшість жінок у міліції мають сексуальні обов'язки перед начальством - колишній правоохоронець
фото: Бігмір

 

Доки жінка молода, вона для чоловіка-мента - жертва. Про це в інтерв'ю "Газеті по українськи" сказав екс-мер Лубен на Полтавщині Василь Коряк. Він 28 років працював слідчим у Лубенському райвідділі міліції. Звільнився у званні майора.

"Мало знаю міцних сімей серед ментів. Були родини, де чоловіки забивали ногами дружин до смерті, вагітних. Пацани-менти не розуміють, що всіх дівок не перемають. Часто буває, затримають якогось чоловіка, а його жінці кажуть, давай роби те і те, бо він не вийде. Багато ґвалтівників серед міліціонерів", - розповів він.

За його словами, більшість жінок у міліції мають сексуальні обов'язки перед начальством. "Кожна друга втратила сім'ю, бо чоловік дізнався. Прес-секретарками працевлаштовуються дочки багачів. Папа розуміє, що доця піде по руках, зате по руках полковників, генералів", - зазначив Коряк.

Зараз ви читаєте новину «Більшість жінок у міліції мають сексуальні обов'язки перед начальством - колишній правоохоронець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

197

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути