середа, 15 серпня 2018 12:16

Без компромісів Майдан здасться квіточками - Ніколаєнко

Без компромісів Майдан здасться квіточками - Ніколаєнко
Лідер партії "Основа" Андрій Ніколаєнко заявив, що Україні потрібен компроміс всередині політичної системи. Фото: Politeka

Україна потребує компромісів, які необхідні для розвитку держави і суспільства. Про це заявив лідер партії "Основа" Андрій Ніколаєнко в ефірі телеканалу NewsOne. І представив ключові положення партійної програми "5 кроків до компромісу".

"Країні потрібен компроміс щодо п'яти ключових тем: між людиною і владою - заради справедливості, між Сходом і Заходом - заради єдності, між центром і регіонами - заради розвитку, компроміс з сусідніми державами - заради миру, компроміс серед політиків - заради людей", - заявив Ніколаєнко.

На думку Андрія Ніколаєнка, важливо припиняти розпалювання міжрегіональної ворожнечі, а також ворожнечі на основі мови і релігії.

"Допустимість приниження за мовною та національною ознакою призводить до страшних речей", - заявив Ніколаєнко.

Політик також упевнений, що Україні потрібен компроміс всередині політичної системи.

"Політична система повинна бути переглянута, кількість депутатів зменшена. Політики між собою повинні знайти компроміс, в першу чергу заради людей", - підкреслив він.

Андрій Ніколаєнко попередив, що якщо політики не розуміють необхідності компромісних рішень, то країну чекає поглиблення політичної кризи.

"Майдан здасться квіточками. Якщо хтось спробує підробити рішення народу, люди цього не допустять. Дуже сильно сподіваюся на те, що розуму і здорового глузду вистачить", - підсумував Ніколаєнко.

Зараз ви читаєте новину «Без компромісів Майдан здасться квіточками - Ніколаєнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути