середа, 29 вересня 2010 14:23

Бенюк понесе "світлу енергетику націоналізму" у Київську облраду

Бенюк понесе "світлу енергетику націоналізму" у Київську облраду
Заступник голови ВО "Свобода", народний артист України Богдан Бенюк очолив виборчий список об"єднання до Київської обласної ради.

Таке рішення одноcтайно ухвалили делегати Київської обласної конференції ВО "Свобода", яка відбулася 29 вересня 2010 року.

Виступаючи перед делегатами конференції, Бенюк зазначив: "Ми свідомі своєї мети і свого покликання. Ми маємо донести до кожного українця нашу світлу енергетику націоналізму, побудовану на любові, на повазі до своєї родини, землі, нації. Фарисейство нинішньої влади дійшло межі. Присутність "Свободи" в органах самоврядування – це великий удар по нинішньому режимові".

У свою чергу член політради "Свободи" Андрій Іллєнко заявив, що місцеві вибори 2010 року – це шанс зруйнувати черговий міф про регіональність "Свободи".

"Після цих виборів ми маємо не просто бути повноцінним гравцем вищої політичної ліги. Ним ми вже є. Маємо закріпити статус "Свободи" як єдиної сили українців – гасла, з яким ми йшли до влади ще у 2007 році. Після цих виборів питання "Хто ще захистить твої права у місцевих радах?" має стати риторичним. Ми маємо шанс перетворити Київщину на бастіон "Свободи" у Центральній Україні. І ми це зробимо", - наголосив він.

Делегати конференції одностайно проголосували за список кандидатів у депутати Київської обласної ради.

До першої десятки увійшли: Богдан Бенюк (заступник голови ВО "Свобода", народний артист України), Святослав Ханенко (голова Київської обласної організації ВО "Свобода", член політради ВО "Свобода"), Андрій Мохник (заступник голови ВО "Свобода"), адвокат Олег Гелевей, Андрій Іллєнко (член політради ВО "Свобода", аспірант Київського національного університету імені Тараса Шевченка), Юрій Сиротюк (член Політради ВО "Свобода"), протоієрей о. Григорій Большаков (настоятель парафії Петра і Павла УПЦ КП), Любов Соцька (голова Васильківської міської організації ВО "Свобода", директор ПП "Укрекопроект"), Юрій Ноєвий (аспірант Національного інституту стратегічних досліджень), адвокат Олег Бондарчук.

"Свобода" планує висунути кандидатів у депутати Київської обласної ради у всіх мажоритарних округах.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бенюк понесе "світлу енергетику націоналізму" у Київську облраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути