понеділок, 17 червня 2013 23:15

"Батьківщині" радять провести об'єднання на місцях якомога відкритіше

"Батьківщині" радять провести об'єднання на місцях якомога відкритіше
Віталій Бала. Фото: www.radiosvoboda.org

Для "Батьківщини" зараз важливо, наскільки публічно пройде процес об'єднання із "Фронтом Змін" на місцях.

Про це на прес-конференції у Києві сказав політолог Віталій Бала, підбиваючи підсумки з'їзду партії "Батьківщини", який відбувся у суботу, 15 червня, і в результаті якого партія "Фронт Змін" влилася у політсилу Юлії Тимошенко.

На його думку, до цього об'єднавчого з'їзду було кілька найголовніших аспектів, від яких залежало, як далі будуть розвиватися події, тобто чи це об'єднання "буде йти в мінус, чи в плюс для опозиції".

"Перше питання — це позиція з цього приводу Тимошенко, як вона бачить цю ситуації. На четвер вечора цієї позиції ще не було. І друге — як буде формально вирішено це питання (об'єднання), тобто як буде проходити сам процес", - зауважив він.

За словами Бали, ці питання так само впливатимуть і на подальшу долю цього об'єднання.

"Якщо цей процес буде проходити публічно і прозоро, навіть певною мірою через якийсь праймеріз на місцевому рівні, щоби було зрозуміло: хто кращий, ефективніший вклад зробив, наприклад, під час парламентської виборчої кампанії, то тоді буде зрозуміло, хто там заслуговує на ту, чи іншу посаду. Бо насправді зараз проблема саме у посадах", - підкреслив він.

Політолог пояснив: "Будь-яка структура повинна мати певне оновлення та переформатування, тому тут нічого страшного немає. Інше питання - як це буде вирішуватися: чи кулуарно, як завжди, чи вони можуть вирішити це для себе позитивно — через публічність та прозорість".

 

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщині" радять провести об'єднання на місцях якомога відкритіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути