пʼятниця, 12 серпня 2011 14:44

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Батьківщина" попередила "шизофреніків" ГПУ, що Тимошенко не зазіхала на Сталіна

"Батьківщина" попередила "шизофреніків" ГПУ, що Тимошенко не зазіхала на Сталіна

Бажання вислужитися перед президентом Віктором Януковичем довело першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна "до шизофренії".

Як повідомила прес-служба БЮТ, бютівці заявили, що заяви Кузьміна про нібито причетність Юлії Тимошенко до вбивства Євгена Щербаня свідчать, що "в спробах вислужитися перед Януковичем працівники відомства його кума впали в шизофренію".

"Хвороблива фантазія прокурорських лакеїв Януковича не знає меж. Справи, сфальшовані ГПУ проти Юлії Тимошенко, розвалюються одна за одною, зате кожне нове звинувачення ще далі від реальності й абсурдніше, і ще цікавіше для вітчизняної психіатрії", - зауважили у БЮТ.

Опозиціонери наголосили, що партія "Батьківщина" попереджала про такий сценарій.

"Випереджаючи подальші плани гідних українських учнів Андрія Януар'євича Вишинського, заявляємо, що Юлія Тимошенко не вбивала Сергія Кірова, не труїла Максима Горького і не готувала замах на Йосипа Сталіна", - резюмували однопартійці Тимошенко.

Нагадаємо, перший заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін заявив, що Генпрокуратура вважає Юлію Тимошенко причетною до вбивства Євгена Щербаня.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" попередила "шизофреніків" ГПУ, що Тимошенко не зазіхала на Сталіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути