четвер, 23 грудня 2010 11:50

Банкову вже прикрашають для зйомок новорічного привітання Януковича

Банкову вже прикрашають для зйомок новорічного привітання Януковича

Сьогодні у дворі адміністрації президента України відбувається підготовка до телевізійного запису новорічного привітання глави держави Віктора Януковича.

Перед центральним входом в адміністрацію робочі прикрашають ялинку, розстеляють червону килимову доріжку, тут же встановлена невелика трибуна.

Крім того, у дворі встановлюють потужну світлотехнічну апаратуру. Стоять кілька телевізійних автомобілів з апаратурою для зйомки.

Перед входом на площу перед будівлею адміністрації встановлена табличка з попередженням про обмеження пересування по вулиці Банковій у четвер з 14.00 до 19.00.

Двір адміністрації президента прикрашений світловою ілюмінацією.

У попередні роки новорічні привітання глави держави записували у внутрішньому дворі адміністрації, на Софійській площі і в домашній обстановці.

Раніше повідомлялося, що Янукович буде зустрічати Новий рік із сім'єю.

"Я не знаю, в якому місті Президент вирішить зустрічати Новий рік, але обов'язково з сім'єю, завжди традиційно зустрічає Новий рік з родиною", - заявила заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман.

На уточнювальне питання, чи підготувала вже Герман подарунок Януковичу до Нового року, вона відповіла: "У нас не заведено дарувати новорічні подарунки президенту. У нас немає панібратськи стосунків з президентом, у нас є сувора дисципліна і дуже чітка субординація".

Пізніше стало відомо, що Янукович збирається зустріти новорічні свята, швидше за все, в держрезиденції "Синьогора" в селі Стара Гута під Івано-Франківськом.

Інтерфакс-Україна, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Банкову вже прикрашають для зйомок новорічного привітання Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути