Ексклюзиви
четвер, 18 вересня 2008 14:29

Балогу звинуватили в організації замахів на Ющенка і Тимошенко

Балогу звинуватили в організації замахів на Ющенка і Тимошенко
Екс - майор Управління держохорони Микола Мельниченко підозрює главу Секретаріату Президента Віктора Балогу в участі в можливій організації замаху на перших осіб держави

Про це Мельниченко заявив на прес-конференції в четвер.

"Одним з них цих гарячих "голів", я вважаю, є і голова президентської адміністрації Віктор Балога. У мене є багато фактів, які вказують на те, що сьогоднішній голова адміністрації Віктор Балога систематично порушував Кримінальний кодекс України", - сказав Мельниченко.

Мельниченко вважає, що саме Балога може бути реально зацікавлений в розвитку силового сценарію, оскільки йому реально є що втрачати".

Кажучи про "гарячі голови", Мельниченко сказав, що боїться оточення того ж Віктора Ющенка, тієї ж Юлії Володимирівни і Партії Регіонів.

"Йде елементарна боротьба за владу, яка стала інструментом казкового збагачення в Україні для майже всіх політичних сил в Україні", - сказав Мельниченко.

На його думку це дуже шкодить народу України, і сьогодні держава може заплатити дуже високу ціну за політичну нестабільність. Разом з тим, відповідаючи на питання, хто ж є замовником у таких сценаріях, екс-майор сказав: "У мене немає фактів, хто саме конкретно, я кажу зараз про тенденцію".

Нагадаємо, Мельниченко попередив Президента України Віктора Ющенка і Прем"єр-міністра Юлію Тимошенко про те, що на них, можливо, готується замах.

"Один з можливих силових варіантів розвитку подій в Україні - це інсинуація замаху на Віктора Андрійовича Ющенка або Юлію Тимошенко. Такий план в "гарячих" головах зараз розробляється" - заявив він, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Балогу звинуватили в організації замахів на Ющенка і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути